Read the passage from hamlet, act ii, scene ii. gertrude: , guildenstern and gentle rosencrantz; and i beseech you instantly to visit

Read the passage from hamlet, act ii, scene ii. gertrude: , guildenstern and gentle rosencrantz; and i beseech you instantly to visit my too much changed son. go, some of you, and bring these gentlemen where hamlet is. what does this passage indicate about gertrude?

Answers

It indicates that Gertrude is asking Guildenstern and rosencrantz to ask and visit his changed son. He also wants the men to go to where’ve hamlet is.

This passage indicates the type of relationship Gertrude and Hamlet have. She is his own mother, but there´s only one ocassion in the whole play in which she class Hamlet to speak privately in her room. Besides, Hamlet is really angry at her, because she married his uncle too soon after his father´s death.

In this passagge, she is asking Hamlet´s friends to approach him, as she can not do much herself. This reveals her still loving care for her son, though they don´t have a good relationship. Gertrude actually never regrets or shows any guilt for marrying Hamlet´s father brother.

C

Explanation:

Option C

Explanation:

Hamlet's madness is a significant issue in the plot of the play. Gertrude constantly expresses discomfort and despair due to Hamlet's state of mind. The action of asking Guilderstern and Rosencrantz to come to his aid is a demonstration of her being worried for her son, the prince of Denmark. This sentiment of concern is expressed when she implores: "I beseech you instantly to visit / My too much changed son".

the answer is C  

I think the right answer is c - Gertrude’s dialogue shows her sense of urgency and desperation, proving that she is truly worried about Hamlet. Because she tells them to go "instantly" to Hamlet and is totally focused on getting them to visit Hamlet in these lines.

Hottest videos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts